Indien u vragen hebt over een reservatie, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Of u kunt het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


 Reserveer online

Bar Bier Streetfoodclub

De nieuwe uitdaging van Bar Bier. Nick en Brent breiden hun gekende café uit met een streetfood restaurant. Sinds 2021 kan u naast Bar Bier kennismaken met een Aziatisch streetfoodconcept. Aziatisch getinte comfort food gerechten op een toffe en hippe manier gebracht in een compleet nieuwe omgeving. Café en restaurant worden na de service gecombineerd tot één nightlife café met cocktails, craftbeers en steeds begeleidt door resident Dj’s.

Na 5 jaar café was het voor Nick en Brent tijd voor een nieuwe uitdaging. Samen breiden zij hun café uit met een Aziatisch streetfood restaurant. Bar Bier streetfoodclub biedt Aziatische comfortfood in de vorm van hippe sharing gerechten. Na service biedt het restaurant plaats als uitbreiding van het café. Tijdens de weekends wordt Bar Bier omgetoverd tot danscafé. Craftbeers, homemade cocktails en muziek staan centraal. Bar Bier Streetfoodclub biedt plaats voor 80 mensen die kunnen genieten van de vernieuwde, hippe omgeving. Eyecatchers in de zaak zijn de biertafels met eigen tap, de ‘Barrel Room’ met tankbier en de plantenmuur met iconische neonverlichting. Reservatie voor een tafeltje binnen is aan te raden, reservatie op het terras is niet mogelijk.