BAR BIER... HÉT GEZELLIGSTE CAFÉ VAN HERENTALS!

CONTACTEER ONS

Bovenrij 22
2200 Herentals
België

0475 52 35 27
[email protected]


  

OPENINGSUREN

Ma: 16u ...
Di: gesloten
Wo: 16u - ...
Do: 16u - ...
Vr: 15u - ...
Za: 15u - ...
Zo: 12u - ...

 ONZE GESCHIEDENIS: VAN BIJ NIENKE TOT CAFÉ BAR BIER.

Achter het gebouw waar Bar Bier gevestigd is schuilt heel wat geschiedenis. Een hele tijd geleden was hier het volkscafé ‘Bij Nieke’ in Herentals. Zo’n 60 jaar lang was iedereen, groot en klein, oud en jong, rijk en arm hier welkom.

VIJF MAANDEN RENOVATIE

Vandaag komen nog steeds heel wat klanten van toen in Bar Bier met de meest ondenkbare verhalen van ‘Bij Nieke’. Toen Gust en Nieke stierven, werd het café veertien jaar lang verhuurd als café ‘t Kroegske’.  Na deze periode kwam de zaak weer in handen van de familie.

Achterkleinzoon Nick wilde weer leven in het café blazen. Na vijf maanden renoveren vormde hij café ‘t Kroegske’ om tot Bar Bier. Een nieuw concept in de streek dat met zijn negen bieren op tap en met om bij de 100 bieren op fles kan aanzien worden als bierspeciaalzaak!

Geschiedenis is op enkele plaatsen nog terug te vinden binnen in de zaak. Enkele foto’s, waaronder een grote achteraan, brengen de tijd van ‘Bij Nieke’ terug. Let ook op de zaag die achteraan hangt, een item dat herkenbaar is voor alle klanten van toen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u nog bepaalde vragen over onze rijke geschiedenis of gewoon over het aanbod van Café Bar Bier in Herentals? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij helpen u verder.