Indien u vragen hebt over een reservatie, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Of u kunt het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


 Reserveer online

Bar Bier

Gevestigde waarde voor jong en oud in Herentals sinds 2015. Wat begon als kleine bierspeciaalzaak is geëvolueerd tot een gezellig en levendig nightlife café. Onder leiding van Dj’s wordt er tijdens de weekends een gezellige drukte gecreëerd. Verder kan men nog steeds genieten van lekkere koffie of een vernieuwend biertje zowel op tap als op de fles.

Bar Bier werd opgericht door Nick Van Rooy in 2015. Achterkleinzoon van de welgekende eigenaars Gust en Nieke, zij baatte 60 jaar lang het volkscafé ‘bij Nieke’ uit. 15 Jaar later nam Nick het nalatenschap terug in eigen handen en richtte hij de bierspeciaalzaak Bar Bier op. Wat begon als klein gezellig cafeetje met de focus op speciaalbieren op tap (maarliefst 9!) groeide uit tot een levendig nightlife café met drukke weekends onder leiding van Dj’s. Daarbovenop kan men nog steeds blijven genieten van een lekkere koffie of een vernieuwend biertje zowel op tap als op de fles. 2 jaar geleden stapte Brent, de broer van Nick mee in de zaak. Samen versterken zij elkaar bij alle toekomstige projecten.