Bar Bier...
hét gezelligste café van Herentals !

Bar Bier - Herentals Herentals is een café rijker! Achter de toog staat Nick Van Rooy. Hij heeft het oud café in de Bovenrij omgetoverd tot een gezellig biercafé.

Nick wil zich met Bar Bier specialiseren in bier. We hebben 10 soorten bier op tap. 1 hiervan dient voor een goed getapte Stella, de 9 andere bieren wisselen op regelmatige basis. Voor wie veel of weinig langs komt, toch telkens een nieuwe uitdaging om te proeven.

Lekkere Belgische biertjes

We gaan echt op zoek naar lekkere Belgische biertjes. We schuimen letterlijk bierfestivals af om speciale biertjes te ontdekken. Brouwerijen waar we graag mee samen werken zijn onder meer Troubadour, St. Bernardus, en Chimay. Bekijk daarom zeker onze bierkaart.

De zaak biedt plaats voor 50 zitplaatsen of 80 staanplaatsen (bijvoorbeeld in weekends tijdens evenementen). Ook handig is dat er WIFI aanwezig is in onze zaak. In de zomer kan ook worden gebruik gemaakt van ons terras. Tevens is er een ruime parking tegenover de zaak.

Een rijke geschiedenis

De horecaroots van Nick blijven altijd zichtbaar in het café. Wij hebben een foto laten reproduceren van 4 op 2 meter groot waarop de Bovenpoort van Herentals staat, met café Bij Nieke. Dat kunt u zien in onze fotogalerij.

De geschiedenis van dit pand vergeten we dan ook nooit. Dat dragen we zeker mee. We hopen dat wij zo succesvol kunnen worden als onze overgrootouders. Zij hadden een echt volkscafé en dat is ook onze bedoeling.

Neem contact met ons op

Bar Bier in Herentals is tijdens de week en weekends telkens open vanaf 11u30. Kom het café bezoeken of neem contact met ons op als u nog bepaalde vragen heeft.

Back to Top